Wilson mini-crawlere eller mobilkraner

Wilson Mini Crawler Cranes er respektert over hele verden for å være de beste kompakte og mobile kranene.
Vi har flere alternativer for mobilkraner med løftekapasitet fra 1 til 10 tonn.
PL-4

Se nedenfor for spesifikasjonsoversikten.

Wilson minikraner er høyt ansett i kranindustrien da de er designet for å være det mest nyttige og manøvrerbare løfteutstyret som er tilgjengelig over hele verden.

Støttebenene på disse mobilkranene gir flervinklede konfigurasjoner slik at kranen kan settes opp i den beste posisjonen for den spesielle jobben du gjør.Denne konfigurasjonen gir deg maksimal stabilitet og ekstra fleksibilitet når du arbeider i de trangere arbeidsområdene.

Våre mini beltekraner brukes i organisasjoner innen konstruksjon, innglassing, anleggsvedlikehold og veiarbeid.Andre nisjemarkeder inkluderer kirkegårder, stolpeplassering og arbeid i høyden.Disse mobile kranene blir til og med brukt til kunstgallerier og museumsinstallasjoner!

Sjekk ut våre Wilson Mini Crawlers på jobb i vår Mini Crawler Crane Brosjyre

Små og store mobilkraner
Våre mobilkraner er perfekte når du trenger en kran for et lite område eller hvor tilgangen er begrenset.Våre mindre mobilkraner kan passe gjennom en standard døråpning i én størrelse.Vår minste mini-crawler er bare 600 mm bred.Våre større mobilkraner kan passe gjennom en vanlig dobbel størrelse døråpning og måler 1380 mm bred.
Vår 8T teleskopiske profesjonelle beltekran med CE-sertifikat har en løftekapasitet på opptil 10 tonn.Til tross for størrelsen og kraften, kan kranen fortsatt kjøres gjennom en dobbel døråpning i oppbevaringsposisjonen.Denne mobilkranen er for tiden uovertruffen på det globale markedet, noe som gjør den til et flott tillegg til enhver arbeidsstyrke.
Sikkerhet
Sikkerhet er viktig på arbeidsplassen, og det er grunnen til at Wilson mini-crawlere har standardfunksjoner, inkludert radiofjernkontroll, lastmåler, trefarget lampe og en automatisk stoppanordning for overbelastning – alt for å sikre maksimal sikkerhet for operatøren.
Tillegg
Med alternativer for fly-jibs og søkekroker kan du få enda mer rekkevidde og løftekapasitet ut av din Wilson mini beltekran – bare snakk med YanQiu Che-representanten for ytterligere råd om hvilken mobilkran som passer best for dine behov.

PL-5
Ta gjerne en titt på vårt utvalg av Wilson Mini Crawlers nedenfor, eller kontakt oss for mer informasjon om våre mobilkraner.


Innleggstid: Mar-11-2022