Wilson lanserte nye teleskophåndtere og dekkbeskyttelseskjeder

dcsf

Xiamen Wilson Machinery Co., Ltd. er ledende innen behandling av ulendt terreng.Det er forpliktet til å muliggjøre tungt maskineri med innovasjon og høyteknologi, for å bringe bekvemmelighet og effektivitet til kunder i forskjellige arbeidsscenarier.Hansteleskopgaffelmaskinog Tire beskyttelseskjedeer ikke bare for Asia, men også for mange land som Midtøsten og Øst-Europa.

På grunn av dyptgripende endringer i mange storbyområder, er transportinfrastrukturprosjekter (motorveier, T-baner, etc.) og bolig- og kommersielle byggeprosjekter mange, og etterspørselen etter driftsutstyr er stor, noe som bidrar til den nåværende globale økonomiske helsen til byggebransjen .

For å hjelpe disse storskalaprosjektene har Wilson utvidet sitt produktspekter og lagt til forskning på produksjon avteleskopiske armgaffelmaskinerog dekkbeskyttelseskjeder på edderkoppkranen for å hjelpe brukere med å forbedre produktiviteten.Dehjul teleskopløftersine intelligente og kraftige løsninger optimerer lønnsomheten til prosjektet, og de totale eierkostnadene til brukerne fortsetter å synke.Allsidigheten til dissebomløftereellerbomlastereer også et svar på behovene til prosjekter i fremvoksende land, hvor utstyr noen ganger er begrenset.

sff

Dissemultifunksjons teleskoptruckha en løftehøyde på 7,60 m og en maksimal løftevekt på mer enn 4 t. DisseBomarmlastereer spesielt egnet for bygningskonstruksjon og kan enkelt utvides til to etasjer.Deteleskopgaffeltruckerer utstyrt med 4-hjulsstyringsenheter, som kan styres i 3 styremoduser: 2-hjulsstyring, 4-hjulsstyring eller krabbegangmodus, noe som gjør sidebevegelse lettere.Bakkeklaringen er opptil 39cm, noe som er spesielt egnet for kryssing av vanskelig terreng.Girkassen består av en momentomformer girkasse.I førerhuset er kontrollene svært intuitive, slik at brukerne raskt kan mestre betjeningsmetoden og forbedre effektiviteten på stedet.

For å sikre sikker bruk kan disseRoterende teleskophåndtakersoppfyller strenge kvalitetskontrollstandarder og er utstyrt med rekkverk og sikkerhetsbelter.Kompetansen til Wilson gjenspeiles også i kvaliteten på komponentene.Bommen og chassiset er laget av høyfast stål.Selv i tøffe vær- eller miljøforhold kan føreren stole på svært holdbare og pålitelige lastere.Kontrollene i førerhuset er ergonomiske, slik at føreren enkelt kan mestre tauet for å sikre høyere produktivitet.Vedlikeholdet er også optimert, og daglige vedlikeholdssteder er lett tilgjengelige for å fremskynde gjentatte inspeksjoner.

Hva er den mest verdifulle og viktigste delen av enLastebil med lang arm?Svaret er utvilsomtLastebildekkbeskyttelseKjeder.De støtter hele lasten under løfteprosessen, så de har direkte innvirkning på sikkerheten.

fg

UtenBulldoser dekkbeskyttelseskjeder, det er umulig å løfte noe.Det som er viktigere enn dette er at kjedet er utslitt, håndteringseffektiviteten er lavere, og til og med ødeleggende (gaffelslitasje).Det viktigste er at det er mer farlig - ekstremt risikabelt.

Derfor produserte Wilson i tillegg en dekkbeskyttelseskjede for overdimensjonerte dekk.DisseBeskyttelseskjederTilHjullaster dekkbrukes til hjullastere, bulldosere, gruve- og bergverksbiler, skrapere og veihøvler.Også kjent somORT kjede, anti-skli kjede, off-road dekkbeskyttelseskjede.

Bruken avtrygge, kraftige terrengkjeder med dekkkan forlenge levetiden til dekket med 3-5 ganger, og effektivt beskytte slitebanen og sideveggen på dekket mot for tidlig slitasje, kutt og punkteringer og avskalling av slitebanen.Bruk utstyret i tøffe miljøer (middels og høy styrke stein, skarpe fragmenter av stein, glass, rusk, metallurgisk avfall, høy temperatur).

Enda viktigere erWilson beskyttelseskjede for tunge lastebilerhar mange fordeler.

1) Denkraftig dekkbeskyttelseskjede beskytter dekket mot kutt og punktering gjennom hele levetiden.Sannsynligheten for at et dekk blir kuttet og til slutt skader selve kjøretøyet kan ikke kvantifiseres.Dette kan oppstå når som helst under servicen, så det er best å alltid beskytte kjeden.

2) Dendekkbeskyttelseskjedefor lasterkan spare deg for tid og kostnader ved å vedlikeholde, overvåke og skifte dekk.

3) Denkjedesav hjullasterenredusere glidning, opprettholder sikkerheten og forbedrer effektiviteten.

4) DenTransportørkjedehjelper maskinen med å klatre trygt uten å skli.

Velg Wilsondekkbeskyttelseskjedefor tunge lastebilerfor å beskytte lastere og lastebiler fra ulike tøffe miljøer.WilsonDekkkjedehar blitt solgt over hele verden, med høy kvalitet og høyt omdømme.

Alt i alt, med tanke på kjøp av teleskoparmer og dekkbeskyttelseskjeder, er Wilson et godt valg.


Innleggstid: 17. desember 2021